Ontwerp nieuwe Anveo mobiele app
Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

Ontwerp nieuwe Anveo mobiele app

Ons uitgebreide onderzoek in vele gesprekken met gebruikers heeft aangetoond dat goede bruikbaarheid en een goed ontwerp een aanzienlijke positieve invloed hebben op efficiëntie en acceptatie. Daarom hebben we bij Anveo de afgelopen maanden hard gewerkt om de Anveo mobiele app in dit opzicht aanzienlijk te optimaliseren.

Met trots presenteren we je de nieuwe Anveo Mobile App in een gloednieuw design.

Het nieuws in een oogopslag:

  • De vorige Anveo Mobile App in klassiek design is beschikbaar naast de nieuwe app en heet “Anveo Mobile App Classic”.
  • We beginnen met een release medio oktober 2023 met de Anveo Mobile App voor Windows, gevolgd door iOS medio november 2023 en vervolgens Android. De data worden aangekondigd zodra we ze nauwkeuriger kunnen plannen.
  • We hebben de nieuwe thematisering herzien en geoptimaliseerd om het thema op te zetten, daarom zijn er een paar nieuwe thematiseringseigenschappen toegevoegd, sommige zijn niet langer nodig.
  • Het bestaande aangepaste thema, indien aanwezig, wordt niet toegepast totdat de nieuwe Anveo Mobile App een nieuw thema detecteert in de gegevens. Zie de details hier onderaan de pagina.

Let op:
We willen onze gebruikers graag een soepele overgang bieden tussen de Classic App en de nieuwe Anveo Mobile App. Daarom hebben we besloten om beide apps parallel in de winkels aan te bieden voor een periode van ongeveer een jaar. Dit resulteert in de volgende aanbevelingen:

1. Plan tijdig de overstap naar de nieuwe Anveo Mobile App en controleer je huidige oplossing. We zullen je graag ondersteunen.

2. Vanwege de nieuwe app kunnen pushberichten alleen naar mobiele apparaten in OnPremises-omgevingen worden verzonden na een update van de Anveo App Service. We zullen de Anveo Mobile App Cloud Service natuurlijk automatisch bijwerken.
Dit is nog niet beschikbaar, dus we raden aan om de “Classic App” en de nieuwe app parallel te laten draaien om de pushmeldingen te ontvangen. Zodra de update is geïnstalleerd, is de “Classic App” niet langer nodig. De update is meestal binnen een paar minuten geïnstalleerd en is binnenkort beschikbaar.

Volg ons LinkedIn kanaal voor Anveo Mobile App – Technische Aankondigingen voor meer nieuws. Mis geen enkel nieuws en druk op de “bel” om direct actief op de hoogte te blijven van nieuws.

Nieuwe “App Theming

Activeer het “app thema” en nieuwe eigenschappen

Het thema in je database dat al is ingesteld, wordt pas toegepast als de twee nieuwe eigenschappen aanwezig zijn in de “app theme”:

Theme.Layout[x].Content.Group
Theme.Layout[x].Content.TileBackground

De Content.TileBackground is optioneel licht transparant, zodat de transparantie kan worden opgegeven na de RGB-kleurwaarde. Als er geen transparantie-informatie is opgegeven, wordt een lichte transparantie gebruikt.

Voorbeeld: #F9F9F9DD

Nieuw “App Thema” sjabloon

Het nieuwe “app-thema” heet T_DAYLIGHT en kan hier worden gedownload en geïmporteerd als een eigenschappenset.

Downloaden T_DAYLIGHT-Thema

Voel je vrij om dit te gebruiken als sjabloon voor je individuele aanpassingen met behulp van onze Thema Beheerder. Als je hulp nodig hebt, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam.

Opmerking: Het thema is ontworpen om het best gebruikt te worden met een donkere achtergrond. Dit kan een donkerder kleurvlak of een donkerder beeld zijn. Als je een lichte achtergrond wilt gebruiken, moet je de volgende eigenschap van de kleur van het tabbladlettertype instellen op een donker lettertype:

Theme.Layout[x].Body.Tab

Eigenschappen die niet langer worden gebruikt

Met deze update ruimen we de thema’s een beetje op en zijn de volgende eigenschappen niet langer nodig. Dit geldt voor alle 10 “lay-outs”, niet alleen voor lay-out1.

Theme.Layout1.Body.Background.Hover
Theme.Layout1.Body.Background.Press
Theme.Layout1.Body.ButtonBackground
Theme.Layout1.Body.ButtonBackground.Disabled
Theme.Layout1.Body.ButtonBackground.Hover
Theme.Layout1.Body.ButtonBackground.Press
Theme.Layout1.Body.ButtonIcon
Theme.Layout1.Body.ButtonIcon.Disabled
Theme.Layout1.Body.ButtonIcon.Hover
Theme.Layout1.Body.ButtonIcon.Press
Theme.Layout1.Body.ButtonText
Theme.Layout1.Body.ButtonText.Disabled
Theme.Layout1.Body.ButtonText.Hover
Theme.Layout1.Body.ButtonText.Press
Theme.Layout1.Body.Caption
Theme.Layout1.Body.FieldBorder
Theme.Layout1.Body.Text
Theme.Layout1.Content.LineSeparator
Theme.Layout1.Frame.ButtonBackground.Hover
Theme.Layout1.Frame.ButtonBackground.Press