Veelgestelde vragen / Algemeen / Anveo Bridge To The Cloud
Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

Anveo Bridge To The Cloud

De cloud wordt voor steeds meer klanten een belangrijke en noodzakelijke stap. We willen deze stap samen met onze klanten zetten. Daarom hebben we het volgende aanbod voor al onze klanten die al een Anveo-licentie hebben besteld en een actief Anveo-serviceplan hebben:

Bij het omzetten van hun bestaande Anveo aankooplicentie met een actief Anveo Service Plan naar een Anveo abonnementslicentie, ontvangen onze klanten een eenmalige korting van 40% op de eerste factureringsperiode. Om onze klanten prijsstabiliteit te bieden tijdens de upgradeperiode, zal de eerste factureringsperiode 3 jaar duren.

Tijdens deze overgangsperiode kunnen onze klanten natuurlijk hun Anveo-licentie blijven gebruiken. Pas na de eerste factureringsperiode is verder gebruik van de aankooplicentie niet meer toegestaan.

De eenmalige korting van 40% geldt alleen voor de eerste factureringsperiode. Extra bestellingen, zelfs binnen de eerste factureringsperiode, komen niet in aanmerking voor korting.

Het reeds betaalde Anveo-serviceplan wordt niet gecrediteerd.

Als een klant een Anveo App of Web Portal aankooplicentie heeft met een onbeperkt aantal gebruikers / Anveo Pages, zal het nieuwe aantal gebruikers / Anveo Page worden bepaald op basis van de huidige licentiewaarde van de klant bij het omzetten naar een Abonnement. Een onbeperkte gebruikerslicentie is niet mogelijk in het abonnementsprijsmodel.