Veelgestelde vragen / Anveo Mobile App / Anveo Client Suite Bestelformulier
Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

Anveo Client Suite Bestelformulier

U kunt het “Anveo Client Suite Bestelformulier” gebruiken om eenvoudig uw Anveo productbestelling te plaatsen. Vul dit document in en stuur het naar [email protected].

De huidige versie is versie 10 van 6 februari 2019. Indien u dit document niet bij de hand heeft, kunt u het aanvragen via [email protected].

Microsoft Dynamics License No.

Elke Anveo Mobile App en Anveo Web Portal licentie is gebonden aan één Microsoft Dynamics 365 Business Central of Microsoft Dynamics NAV licentienummer. Dit nummer wordt ook wel Microsoft Dynamics Serial Number, VOICE-Nummer of Partner Source Business Account No. genoemd. Zonder dit nummer kan Anveo geen licentie aanmaken.

Bedrijfsnaam Filter

Naast het Microsoft Dynamics License Number heeft Anveo Client Suite een Company Name Filter nodig. Meer informatie over deze eis vindt u in de documentatiesectie.

Administratief contact

Indien nog niet ingesteld, hebben we voor elke bestelling een contactpersoon nodig die verantwoordelijk is voor het ontvangen van facturen na het plaatsen van een bestelling. Geef a.u.b. de naam en het emailadres van de contactpersoon op. Dit kan ook een speciaal e-mailadres zijn zoals “Invoices@…”. U kunt meerdere contactpersonen opgeven.

Licentie Contact

De licentie contactpersoon is de naam en het e-mailadres waar we de licenties automatisch naartoe sturen. Na verwerking van de bestelling sturen wij u automatisch een tijdelijke licentie die 40 dagen geldig is. De definitieve licentie wordt verstuurd nadat wij de betaling hebben ontvangen.