Veelgestelde vragen / Anveo EDI Connect / Anveo-instanties – EDI Connect
Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

Anveo-instanties – EDI Connect

Vanaf 1 julist2023 is het gebruik van de Anveo Instance voor Anveo EDI Connect verplicht voor BC Online installaties. Als je de Anveo Instance gebruikt, hoef je geen nieuwe licentiesleutels meer in te voeren, maar worden deze automatisch opgehaald van de Anveo-server.

Als je nog geen Anveo Instance in je productie- of testomgeving hebt, wordt deze uitgegeven in de EDI Setup Card.

Druk op de Setup Card op de knop “Licentie bijwerken” linksboven in de menubalk. Hiermee wordt de EDI-instantie uitgegeven.

Zodra deze is uitgegeven, kan het Anveo Partner Care team deze koppelen aan de juiste licentiesleutel en de nieuwe licentie terugsturen naar de benodigde omgeving. We vragen je om hiervoor het nummer van de instantie of een schermafbeelding van de EDI Setup Card naar het Partner Care-team te sturen.

Het is noodzakelijk dat elke omgeving en company name aparte EDI-instanties heeft. Als dit niet het geval is en de productie- en testomgevingen identieke EDI-instances hebben, kan dit licentieproblemen veroorzaken in beide omgevingen. Om dit te corrigeren, moet u de EDI-instantie uit een van de omgevingen verwijderen. Klik in de EDI Setup Card onder Actions in de menubalk op “Unregister from License Server”. Hierdoor wordt de EDI Instance ID verwijderd. Klik dan op “Licentie bijwerken” en er wordt een nieuwe EDI-instantie uitgegeven.