Veelgestelde vragen / Anveo Mobile App / Anveo Mobiele App Vaste Prijs Projecten
Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

Anveo Mobiele App Vaste Prijs Projecten

In het snelle digitale tijdperk van vandaag verbetert een betrouwbare mobiele applicatie de gebruikerservaring aanzienlijk, verbetert de kwaliteit van het werk en verhoogt de productiviteit.
Anveo ondersteunt je graag bij het implementeren van een Mobiele App en biedt de implementatie zelfs aan tegen een vaste prijs. Profiteer van onze ervaring met honderden succesvolle app-projecten en laat je applicatie opzetten door ons team van specialisten.
Onze Anveo Best Practices-aanpak zorgt voor de best mogelijke gebruikersacceptatie.

Voordat je project begint

Voordat het project begint, voeren we een gratis haalbaarheidsonderzoek uit naar de vereisten voor je mobiele app. Deze beoordeling wordt gebruikt om te bepalen of we jouw Anveo Mobile App tegen een vaste prijs kunnen aanbieden. 

Jouw project

Gedetailleerde technische planning

Na een succesvolle haalbaarheidsstudie zal Anveo evalueren of een implementatie tegen een vaste prijs mogelijk is. De beslissing of een project met een vaste prijs kan worden aangeboden, ligt uitsluitend bij Anveo. Alle betrokken partijen definiëren vervolgens samen de omvang van de functies voor de mobiele app.

Als de vereisten die moeten worden geïmplementeerd complexer zijn en afwijken van de standaardset functies, zijn er twee manieren waarop we deze in de app kunnen integreren.

 1. In het geval van kleine afwijkingen van de standaardfunctionaliteit kan de implementatie worden uitgebreid met verschillende extra functiesets. Deze worden ook tegen een vaste prijs aangeboden. Bepaalde functies kunnen niet tegen een vaste prijs worden aangeboden vanwege onvoorziene complexiteit en zullen dienovereenkomstig worden vermeld in de officiële offerte. 
 2. Als processen aanzienlijk afwijken van de standaard, is een implementatie tegen een vaste prijs misschien niet mogelijk. In dit geval kan de mobiele app in plaats daarvan flexibel worden geïmplementeerd op basis van de werkelijke inspanning.

Installatie in uw systeem

Om een operationeel live systeem niet te beïnvloeden, raden we aan om de ontwikkeling van de mobiele app uit te voeren in het test- of ontwikkelingssysteem van de gebruiker’.

Implementatie van je app-oplossing

Anveo begint de app-ontwikkeling met een van Anveo’s basisapps: verkoop, service of levering, en past deze aan volgens de vereisten en de vooraf gedefinieerde projectscope. Dit omvat het aanpassen van apps, het definiëren van synchronisatiepakketten en synchronisatiebeheer voor optimale prestaties.

Go-Live van je app-oplossing

Zodra de mobiele app is ingesteld en klaar is om te testen, wordt de versie van het testsysteem gekopieerd en verplaatst naar het live systeem van de klant. Dit wordt uitgerold in verschillende testfasen, eindigend met de uiteindelijke go-live met alle gebruikers.

Kennisoverdracht naar belangrijke gebruiker

Tot slot krijgen de belangrijkste gebruikers een korte training om ervoor te zorgen dat ze met de nieuwe mobiele app kunnen werken. Deze training omvat zowel basisfunctionaliteit als administratieve taken die regelmatig moeten worden uitgevoerd om maximale prestaties te behouden.

Vereisten voor implementatie

Voor een succesvolle implementatie van de app moet aan bepaalde eisen worden voldaan.

De haalbaarheidsstudie vóór de offerte

Voordat het aanbod wordt gedaan, vindt er een gratis haalbaarheidsonderzoek plaats, dat uitsluitend via Microsoft Teams wordt uitgevoerd. Voor een efficiënte discussie moeten alle Microsoft Dynamics processen die relevant zijn voor de app bekend zijn. Deze knowhow kan zowel door de klant als door de verantwoordelijke Microsoft-partner worden geleverd. Anveo behoudt zich het recht voor om een fixed price implementatie te weigeren indien processen en vereisten te complex of niet duidelijk gedefinieerd zijn. In dergelijke gevallen is implementatie alleen mogelijk op basis van de werkelijk benodigde tijd en inspanning.

Zodra de processen en vereisten voor de Anveo Mobile App worden aangeboden als onderdeel van het fixed-price project, moet aan de volgende voorwaarden worden voldaan. Dit om een soepele implementatie te garanderen:

 • Belangrijkste contactpersoon voor de klant en de Dynamics-partner.
 • Systeemtoegang tot Microsoft Dynamics via RDP en VPN, of zonder VPN via TeamViewer moet zonder noemenswaardige vertraging worden geleverd.
 • Basis voor de implementatie is een van de Anveo Mobile Base Apps (Sales, Service of Delivery App) – een geheel eigen Anveo Mobile App is technisch mogelijk, maar niet tegen een vaste prijs.
 • Implementatie volgens het projectdocument, dat in de planningsfase vóór de start van het project is opgesteld.
 • Veranderende vereisten of wijzigingsverzoeken tijdens het project kunnen alleen tegen extra kosten in overweging worden genomen.
 • Anveo brengt geen wijzigingen aan in het Dynamics-systeem. Dit wordt gedaan door de Dynamics-partner of door de klant zelf. Anveo ondersteunt de vereiste wijzigingen door middel van consulting.
 • IT-infrastructuurvereisten (firewall, Dynamics services-installaties, bestandsrechten) moeten door de klant of partner worden geïmplementeerd.
 • Responstijd van alle betrokken partijen: max. 2 weken.
 • Er is geen gegarandeerd tijdsbestek voor livegang vanwege de hoge afhankelijkheden, vooral in de go-live/testfase.
 • Actieve deelname van gebruikers en partners.
 • Acceptatie van de door Anveo gespecificeerde projectaanpak volgens de Anveo Best Practices Guide.
 • Een Anveo-licentie met minimaal 5 gebruikers moet beschikbaar zijn bij aanvang van de implementatie. Deze licentie heeft een meerprijs op het fixed-price project.
 • Houd er rekening mee dat Anveo ook Microsoft Dynamics vereist en dat deze niet door ons aanbod worden gedekt. Neem contact op met uw Microsoft Dynamics-partner voor meer informatie.
 • Kwaliteitsbeoordelingsplan voor 1 jaar gratis inbegrepen als het pakket binnen 4 weken na de datum van de officiële offerte wordt geboekt.

Indien aan bovenstaande voorwaarden door de betrokken partijen onvoldoende wordt voldaan, waardoor het project aanzienlijk meer tijd in beslag neemt, behoudt Anveo zich het recht voor het project stop te zetten. Typische voorbeelden zijn: een gebrek aan samenwerking met betrekking tot systeemtoegang, Dynamics-aanpassingen of procesplanning, veranderende vereisten tijdens het project of niet-naleving van de Best Practices Guide, zoals go-live zonder testfasen. Dit zijn slechts mogelijke punten en geen volledige lijst.

In het onwaarschijnlijke geval dat een project wordt stopgezet, zal Anveo de voortgang van het project tot op dat moment evalueren en de beschikbare resterende tijd bepalen. Het percentage wordt geëvalueerd door Anveo en het werk kan dan worden voortgezet op basis van de werkelijke inspanning die nog resteert. Anveo is vrijgesteld van elke verplichting van een vaste prijs implementatie. Creditering of terugbetaling van de beschikbare resterende tijd is uitgesloten. Dit wordt schriftelijk meegedeeld aan alle betrokken partijen.

De pakketten met een vaste prijs worden beschouwd als vooruitbetaalde pakketten, waarbij de betaling moet zijn ontvangen voordat de implementatie begint.

We laten je niet aan je lot over: als je na de overdracht en oplevering verdere ondersteuning of training nodig hebt, kunnen deze als aanvullende diensten worden geboekt.

De Engelse versie van deze pagina is de originele en is de enige wettelijk bindende referentie. Alle andere talen worden voor het gemak automatisch vertaald en kunnen taalkundige onvolkomenheden bevatten.

Uw voordelen

 • Profiteer van onze ervaring in honderden app-projecten
 • Projectzekerheid biedt investeringszekerheid
 • De reikwijdte van het project is vooraf gedefinieerd
 • Beste gebruikersacceptatie dankzij Best Practices
 • Gratis inbegrepen: Anveo Quality Review (zie implementatievereisten)