Veelgestelde vragen / Anveo Mobile App / Anveo Mobiele App “Snel aan de slag
Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

Anveo Mobiele App “Snel aan de slag

Anveo biedt het “Quick Start Package” voor een eenvoudige start van de implementatie van een mobiele app-oplossing voor Microsoft Dynamics.

Wat is het doel van de Quick Start Workshop?

 • Kosteneffectieve evaluatie van de Anveo Mobile App, vooral met het oog op flexibiliteit en haalbaarheid
 • Direct testen op je eigen systeem geeft meer informatie dan theorie en presentaties
 • Compatibiliteit met hardware en software wordt vooraf gecontroleerd
 • Specifieke vragen over individuele vereisten worden rechtstreeks aan Anveo als fabrikant gesteld en beantwoord.
 • 1 daagse workshop: Gedetailleerde presentatie en behoefteanalyse
 • Of: 1 dag service voor online training en ondersteuning bij vragen
 • De kosten voor de introductie van de Anveo Mobile App kunnen na de workshopdag worden geschat.

Onderdelen van het snelstartpakket

Online workshop

In een online workshop wordt de oplossing in detail gepresenteerd door een ervaren Anveo Mobile App specialist, wordt de haalbaarheid van de gewenste mobiele app oplossing gecontroleerd en wordt een gedetailleerde requirements analyse uitgevoerd. Dit dient als basis voor de projectplanning en het opstellen van offertes.

Wie moet de Quick Start Workshop volgen?

Bij deze workshop moeten verschillende groepen mensen uit het bedrijf aanwezig zijn om alle aspecten van een geplande mobiele oplossing succesvol te kunnen bespreken: Area managers, IT-managers en gebruikers van de toekomstige mobiele oplossing. Gewoonlijk zijn 1-2 vertegenwoordigers van elke groep voldoende.

Moet de Microsoft Partner of Record deelnemen aan de Quick Start Workshop?

De workshop wordt idealiter samen met consultants en/of ontwikkelaars van de Microsoft-partner van record uitgevoerd. Dit betekent dat gewenste vereisten snel kunnen worden gecontroleerd op haalbaarheid en dat de uitgaven ook grofweg kunnen worden geclassificeerd.

Voorbereiding van de snelstartworkshop

Een workshop is veel doelgerichter als er van tevoren een interne discussie wordt gevoerd over de gewenste oplossing. De vraag moet zo nauwkeurig mogelijk worden beantwoord, welke taken aan het eind met de Anveo Mobile App moeten worden uitgevoerd.

We raden aan om aan het begin van het project niet te veel functies op te nemen, maar altijd te beginnen met een beheersbaar aantal services. Nieuwe functies kunnen natuurlijk later worden toegevoegd in volgende projectfasen. Allereerst is het belangrijk dat de mobiele app door de gebruikers wordt geaccepteerd als een gebruiksvriendelijk, eenvoudig te begrijpen en nuttig hulpmiddel.

Eén workshopdag is meestal voldoende.

Alternatief: Trainings- en ondersteuningsuren

Als alternatief voor de workshopdatum op locatie kan 8 uur Anveo-service worden geleverd die kan worden gebruikt voor online training en ondersteunende diensten.

Installatie

Voorafgaand aan de workshop installeren we de Anveo Mobile App in een demo-omgeving van de gebruiker. Hierdoor kunnen gebruikers de oplossing direct in de workshop of achteraf met hun eigen gegevens bekijken en vertrouwd raken met de verschillende functies. Bovendien kunnen de gewenste apparaten in detail worden getest op gebruiksgemak en compatibiliteit.

Vereisten voor installatie

Als onderdeel van dit Quick Start Pakket levert Anveo de service van het installeren van een Anveo Mobile App demo omgeving.

De infrastructuur zoals serverhardware, mobiele apparaten en benodigde licenties moeten door de gebruiker worden geleverd en zijn een voorwaarde voor de installatie. De installatie wordt meestal uitgevoerd via een online verbinding met behulp van TeamViewer.

Raadpleeg de documentatie voor meer informatie over de systeemvereisten.

Een installatie kan pas plaatsvinden als aan alle voorwaarden is voldaan. Maak uzelf vertrouwd met de vereisten voor de installatiedatum. Als je hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Wanneer wordt de installatie uitgevoerd?

De installatie wordt idealiter voor de workshopdatum uitgevoerd, zodat de presentatie ook direct op dit demosysteem kan worden uitgevoerd. Optioneel kan de installatie ook daarna worden uitgevoerd.

Een redelijke investering: Gebruik de demo-installatie bij de start van het project direct voor de eerste aanpassingen aan je vereisten.

30 dagen Anveo proeflicentie

Het “Anveo Quick Start Package” bevat een Anveo-proeflicentie voor 30 dagen. Gedurende deze tijd kunnen gebruikers de oplossing van dichtbij bekijken en de gewenste functies controleren door deze op hun eigen demo-omgeving te installeren.

Hoe bestel ik het Quick Start-pakket?

Het Quick Start-pakket wordt bij Anveo besteld via de Anveo-partner. De bestelling wordt per e-mail verstuurd naar [email protected] met de volgende informatie:

 • Partnerbedrijf met adres en contactpersoon inclusief telefoon en e-mail
 • Gebruiker bedrijf met adres en contactpersoon inclusief telefoon en e-mail
 • Gewenste datum voor de workshop
 • Aantal en functies van deelnemers

We hebben ook vooraf informatie nodig over de geplande oplossing:

 • Welke scenario’s moeten worden gedekt door de Anveo Mobile App?
 • Is Microsoft Dynamics al beschikbaar?
 • Zijn de processen hiervoor al beschikbaar in Microsoft Dynamics?
 • Welke apparaten en welk besturingssysteem moeten worden gebruikt?
 • Gepland aantal gebruikers en go-live

Wanneer krijg ik een afspraakbevestiging?

Een concrete, bindende datum kan alleen plaatsvinden als er een schriftelijke, bindende bestelling is geplaatst.

Hoe lang duurt het om een afspraak te maken?

Afhankelijk van de werklast varieert de doorlooptijd voor een Quick Start-datum. Neem contact op met Anveo Partner Care op [email protected] voor actuele levertijden en voorkeursdata.

Wat kost het Anveo Quick Start Package?

Je ontvangt een aanbieding van je Anveo-partner.

Ga ik extra verplichtingen aan met het Quick Start-pakket?

Nee. De Anveo Quick Start Test-licentie verloopt automatisch 30 dagen nadat de demo-omgeving is geïmplementeerd. Er is geen automatische verlenging.