Veelgestelde vragen / Anveo Mobile App / Anveo mobiele app barcodescanner
Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

Anveo mobiele app barcodescanner

De Anveo Mobile App bevat een ingebouwde barcodescanner die de camera van het apparaat gebruikt om een barcode of QR-code te scannen. De barcodescanner kan worden geïntegreerd in elk proces binnen de Anveo Mobile App en ondersteunt een groot aantal verschillende barcodes.

Beperkingen

De meegeleverde barcodescanner is om licentieredenen gebaseerd op de open source-implementatie van “ZXing .NET mobile”. Onze ervaring leert dat dit goede resultaten oplevert voor veel scenario’s en typen streepjescodes. Toch hebben we enkele toepassingsscenario’s en barcodes waargenomen waarbij de barcodes niet correct of slechts gedeeltelijk werden gescand. Ook is de snelheid via een camerascanner te langzaam voor sommige toepassingsscenario’s.

Wij van onze kant zouden heel graag een scanneroplossing van hogere kwaliteit in het product integreren en hebben daarom contact opgenomen met verschillende commerciële leveranciers. Helaas hebben we met geen enkele provider een overeenkomst kunnen vinden die compatibel is met onze licentiemodellen, zodat we moeten blijven vertrouwen op deze basisoplossing die geschikt is voor de meeste gebruikers.

Testen voor de start van het project

Daarom raden we aan om de gewenste barcodes te testen voordat je aan het project begint. Hiervoor kan de Anveo Mobile App gratis worden gedownload. Als je vragen hebt over een test, neem dan contact op met onze Anveo Support.

De scanbare barcodes beperken

In sommige scenario’s helpt het ook om de toegestane barcodetypes te beperken, bijv. alleen CODE_39 of EAN_8.

Ondersteunde barcodes zijn:

AZTEC, CODABAR, CODE_39, CODE_93, CODE_128, DATA_MATRIX, EAN_8, EAN_13, ITF, MAXICODE, PDF_417, QR_CODE, RSS_14, RSS_EXPANDED, UPC_A, UPC_E, UPC_EAN_EXTENSION, MSI, PLESSEY, IMB, All_1D, ASSUMEGS1, PUREBARCODE, USECODE39EXTENDEDMODE

Voorbeeld

PAGE(“BARCODE”, SalesLine, “Nr.”, “CODE_39,EAN_8”);

Hardwarescanner

Voor aanzienlijk betere en vooral snellere resultaten raden we hybride apparaten aan die een externe hardwarelaserscanner aansluiten via Bluetooth toetsenbordinvoer. De scansnelheid en -kwaliteit zijn in elk geval aanzienlijk beter. Vanwege de grote keuze aan apparaten en de snelle ontwikkelingen op de markt kunnen we helaas geen hardware-aanbevelingen doen.