Veelgestelde vragen / Anveo Web Portal / Anveo Statement of Services en Statement of Account Reports
Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

Anveo Statement of Services en Statement of Account Reports

Anveo biedt maximale transparantie: Als u Anveo met diensten in opdracht geeft, ontvangt u voor elk project op regelmatige tijdstippen een e-mail met een overzicht van de diensten en een rekeningafschrift. Indien een maandelijkse factuur op basis van de werkelijke uitgaven gewenst is, bevat de e-mail ook de factuur voor de gefactureerde uitgaven.

De ontvangers van de e-mail worden bij het plaatsen van de bestelling bij Anveo gedeponeerd. Als u de ontvangers van de e-mail wilt wijzigen, informeer dan Anveo’s Partner Support op [email protected].

Verslag van de diensten

Dit rapport geeft een overzicht van alle door Anveo uitgevoerde werkzaamheden met gedetailleerde informatie over datum, beschrijving en meestal ook over een ticketnummer. Het ticketnummer bevat een link naar het Anveo ticketsysteem, zodat alle gerelateerde e-mails snel en eenvoudig kunnen worden ingezien.

De factureringsperiode is meestal maandelijks. Als gevolg van de systeemupdate in maart 2019 is het eerste verslag voor de maanden januari en februari 2019 opgesteld.

Elke taak kan uit meerdere werkstappen bestaan, die als zelfstandige tijden worden gedocumenteerd. Deze hebben optioneel een verdere beschrijving van de uitgevoerde werkzaamheden met exacte gegevens over datum, begin- en eindtijd.

Tijden worden geclassificeerd als factureerbaar en niet-factureerbaar, zodat aan het einde van het verslag gemakkelijk te zien is welke diensten tegen betaling kunnen worden verleend en welke diensten gratis zijn.

Rekeningafschrift

Het rekeningoverzicht is een geschiedenis van bestellingen en consumptie. Zo kunt u het resterende budget duidelijk zien.

Als u een pre-paid Anveo Support Package heeft gekocht, zal uw rekeningafschrift het resterende budget tonen dat al is gepost. U kunt dit resterende budget gebruiken voor alle toekomstige Anveo Services.

Als het project wordt gefactureerd op basis van de daadwerkelijke inspanning, toont het resterende budget het geautoriseerde aantal uren dat Anveo zal werken tot en met het toegestane aantal uren. U kunt ons te allen tijde schriftelijk een nieuwe bestelling per e-mail toesturen en zo het toegestane resterende budget verhogen.

Vragen en bezwaren

Bezwaren tegen de rapporten moeten binnen 14 kalenderdagen worden gericht aan Anveo Partner Support, anders worden ze als geaccepteerd beschouwd ([email protected]). Vragen over de inhoud van de individuele functies worden direct beantwoord door het verantwoordelijke support team.

Wij hopen u een transparante en begrijpelijke service te kunnen bieden en kijken uit naar uw suggesties en suggesties voor verbetering.