Veelgestelde vragen / Anveo Mobile App / Bericht “Er is een beveiligingsfilter toegepast op tabel Bedrijf. U hebt geen toegang tot gegevensrecords die buiten dit filter vallen.
Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

Bericht “Er is een beveiligingsfilter toegepast op tabel Bedrijf. U hebt geen toegang tot gegevensrecords die buiten dit filter vallen.

Symptomen

Tijdens de initialisatie of synchronisatie ziet u de volgende foutmelding:

“Dynamiek: Een veiligheidsfilter is toegepast op tabel Bedrijf. U hebt geen toegang tot gegevensrecords die buiten dit filter vallen.

Oorzaak

U hebt een beveiligingsfilter op de bedrijfstabel voor uw Microsoft Dynamics gebruiker ingesteld in Microsoft Dynamics beveiligingsinstellingen om het zicht van de gebruiker te beperken. Echter, sommige interal Anveo taken vereisen toegang tot alle bedrijfsnamen wat resulteert in deze foutmelding.

Oplossingen

  • Na het aanbrengen van wijzigingen in de definitie van de Anveo Mobile App, start u “Update all Delta Script” in “Anveo Setup”. Dit is een belangrijke administratieve taak die moet worden uitgevoerd door een Microsoft Dynamics gebruiker en kan niet automatisch worden uitgevoerd door de gebruiker op afstand tijdens init of synchronisatie.
  • Als u te veel gebruikersapparaten hebt geregistreerd voor een gebruiker, verwijder dan de onnodige apparaten in Microsoft Dynamics. De automatische verwijdering – indien geactiveerd – wordt in dit geval niet ondersteund.