Veelgestelde vragen / Anveo EDI Connect / Diensten van de Anveo EDI Connect Quality Review
Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

Diensten van de Anveo EDI Connect Quality Review

In het snelle digitale tijdperk van vandaag is een betrouwbare elektronische gegevensuitwisseling een eenvoudige manier om bedrijfsprocessen te stroomlijnen, handmatige fouten te verminderen en interne capaciteit vrij te maken. Anveo EDI Connect’s Quality Review is ontworpen om precies dat te doen. Dit plan is gebaseerd op de inzichten van honderden succesvolle projecten en zorgt voor een voortdurende verbetering en efficiëntie van uw processen voor elektronische gegevensuitwisseling.

Voordelen

 • Verbeterde efficiëntie: Ervaar een verbeterde gegevenskwaliteit en -snelheid, waardoor taken soepeler en efficiënter verlopen.
 • Stabiliteit: Anveo EDI Connect – Quality Review zorgt voor een stabielere oplossing.
 • Tevreden team: Een stabiele en efficiënte applicatie zorgt voor een gelukkiger en productiever team.
 • Stel uw investering veilig: Met regelmatige herzieningen en updates is uw EDI-investering beschermd.

Kenmerken van de kwaliteitsbeoordeling

Infrastructuurcontroles

Infrastructuurcontroles zijn elke 12 maanden gepland, met maximaal drie extra controles afhankelijk van de laatste resultaten.

Consistentiecontrole van gegevensverwerking

Dit zorgt ervoor dat uw gegevens accuraat en betrouwbaar blijven, wat belangrijk is voor het resultaat en het vertrouwen in de oplossing. In deze controle bekijken we de gegevens die Microsoft Dynamics ontvangt. Als er gegevens zijn met een foutstatus, geven we een lijst van deze fouten en laten we zien hoe je ze handmatig kunt herstellen. Vervolgens controleren we of een geoptimaliseerde opstelling de handmatige verwerkingstijd kan verminderen of helemaal kan voorkomen door automatisering.

Dit leidt tot een betere gegevenskwaliteit en een hogere gebruikersacceptatie.

Relevante updates identificeren

Blijf de ontwikkelingen voor door uw EDI Connect-oplossing up-to-date te houden met de nieuwste functies en upgrademogelijkheden voor toekomstige versies te behouden.

Voorbeelden:

 • Beveiligingsupdates
 • Gebruik van bedrijfstransacties in plaats van handmatige aanpassingen
 • Als er in de toekomst een upgrade naar een nieuwere BC-versie gepland staat, waarom dan niet nu overstappen op de nieuwste EDI-versie? Dit bespaart tijd tijdens de BC-upgrade.
 • Is het mogelijk om intermediaire serviceproviders te vervangen?

De verwerkingstijden controleren

We zullen de oplossing controleren op mogelijke optimalisaties in termen van snelheid en prestaties.

Definitie van procescontroles

Een herziening van de bestaande Anveo EDI Connect Mappings is gepland om de 12 maanden, en verdere herzieningen zijn beschikbaar op aanvraag.

Validatie van bestaande processen

Zorg ervoor dat al je processen nog steeds relevant zijn en de gewenste resultaten opleveren. Deze validatie omvat een gezamenlijke online sessie met een van uw belangrijkste gebruikers of de mensen die verantwoordelijk zijn voor de EDI-processen. Het doel is om het proces te valideren en procesoptimalisatie te identificeren. Het optimaliseren van het proces zelf is echter een langere taak en maakt geen deel uit van de kwaliteitsbeoordeling.

De mate van automatisering controleren

Deze taak omvat de volgende controles:

 • Zijn alle processen actief?
 • Taakwachtrij: Zijn alle taken actief?
 • De mate van automatisering zal worden gecontroleerd om te zien of het niveau van handmatige interactie kan worden verlaagd. (Automatisch importeren/exporteren in plaats van handmatig importeren/exporteren).

Verwerkingsfouten controleren

Door terugkerende verwerkingsfouten te controleren via Anveo EDI Connect, zorgt u voor kwaliteitsoptimalisatie van uw elektronische dataverkeer. Deze controle omvat een eenvoudige controle van de verwerkingsinstellingen om mogelijke optimalisatie te bepalen volgens de best practices. Deze optimalisaties kunnen gebaseerd zijn op operationele fouten of specifiek worden opgemerkt door gebruikers. Een gedetailleerde audit en het aanpassen van optimalisaties zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Algemene voorwaarden

Om aan de slag te gaan, duidt u een contactpersoon aan met naam, functie en e-mailadres in uw bedrijf en bij uw Microsoft Dynamics-partner. De uitnodigingen voor de volgende evaluatie worden naar deze personen gestuurd. De verantwoordelijkheid voor het boeken van afspraken ligt bij deze contactpersonen. Als een andere persoon verantwoordelijk is, breng Anveo dan actief op de hoogte.

Duur: De Quality Review wordt aangeboden voor minimaal 12 maanden. De overeenkomst wordt automatisch verlengd als deze niet ten minste één maand voor de vervaldatum wordt geannuleerd. Een actief Anveo Service Plan of Anveo EDI Connect Abonnementslicentie is vereist.

Inbegrepen services: Regelmatige inspectiedata omvatten een reeks diensten die al in de prijs zijn inbegrepen. De lijst met inbegrepen services wordt op deze pagina beschreven.

Bijkomende kosten: Sommige inspecties kunnen leiden tot vervolgtaken, vooral voor de validatie van bestaande processen. Vanwege hun variërende omvang zijn deze helaas niet inbegrepen in de initiële prijs en worden ze apart in rekening gebracht. Voordat een dergelijke dienst wordt geleverd, zal er een aparte offerte worden uitgebracht om transparantie te garanderen.

Als u het potentieel van uw elektronische gegevensuitwisseling wilt maximaliseren, is de Anveo EDI Connect Quality Review een keuze die het overwegen waard is. Het zorgt ervoor dat je’altijd in de voorhoede van de technologische vooruitgang zit, zodat je investering lang meegaat.

De Engelse versie van deze pagina is het origineel en is de enige wettelijk bindende referentie. Alle andere talen worden voor het gemak automatisch vertaald en kunnen taalkundige onvolkomenheden bevatten.