Veelgestelde vragen / Anveo Mobile App / Diensten van de Anveo Mobile App Quality Review
Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

Diensten van de Anveo Mobile App Quality Review

In het snelle digitale tijdperk van vandaag verbetert een betrouwbare mobiele applicatie de gebruikerservaring aanzienlijk, verhoogt de productiviteit en beschermt de investering. De Quality Review van de Anveo Mobile App is hierop toegesneden. Dit plan is gebaseerd op inzichten uit honderden succesvolle projecten en zorgt ervoor dat uw mobiele infrastructuur voortdurend wordt verbeterd en efficiënter wordt.

Kenmerken van de Quality Review

Infrastructuurcontroles

Infrastructuurcontroles zijn elke 12 maanden gepland met maximaal drie extra controles, afhankelijk van de laatste resultaten.

 1. Consistentiecontrole van gegevensverwerking
  Dit zorgt ervoor dat je gegevens accuraat en betrouwbaar blijven, wat belangrijk is voor het resultaat en het vertrouwen in de oplossing. In deze controle bekijken we de ontvangen gegevens in Microsoft Dynamics. Als er gegevens zijn met een foutstatus, geven we een lijst van deze fouten en laten we zien hoe je ze handmatig kunt herstellen. Een goed ontworpen app zorgt echter niet voor fouten in de gegevensverwerking. Om deze fouten te voorkomen, raden we een extra procesbeoordeling aan om het gegevensinvoerproces te optimaliseren en fouten in de gegevensverwerking te voorkomen. Dit leidt tot een betere gegevenskwaliteit en een hogere gebruikersadoptie.
 2. Identificatie van relevante updates
  Blijf op de hoogte door je applicatie up-to-date te houden met de nieuwste functies en verbeteringen.
  Voorbeelden:
  – Beveiligingsupdates
  – Gebruik van nieuwe functies zoals thematische opties en biometrisch inloggen
 3. Onderhoudstaken controleren
  Zorg er regelmatig voor dat je onderhoudstaken op schema liggen, zodat vertragingen of stilstand worden voorkomen.

App definitie procescontroles

App-definitiecontroles worden elke 12 maanden gepland met extra controles op verzoek.

 1. Validatie van bestaande processen
  Controleer of al je processen nog relevant zijn en de gewenste resultaten opleveren. Deze validatie omvat een gezamenlijke online sessie met een van je belangrijkste gebruikers of de mensen die verantwoordelijk zijn voor de processen van de mobiele app. Het doel is om het proces te valideren en procesoptimalisatie te identificeren. Het optimaliseren van het proces zelf is echter een langere taak en maakt geen deel uit van de Quality Review.
 2. Optimalisatie van synchronisatie
  Stroomlijn de gegevenssynchronisatie om de snelheid en efficiëntie te verbeteren en de consistentie van gegevens tussen platforms te garanderen. Deze taken omvatten de volgende controles:
  – Meting van de initialisatie- en synchronisatieruntijd, gegroepeerd op normale velden versus. FlowFields en BLOBs
  – Identificeer de reden van een lange initaisatie of synchronisatie
  – Controleer of Anveo Mobile App online velden of de asynchrone bestand/BLOB laadmogelijkheden kunnen helpen de gebruikerservaring te versnellen.

Voordelen

 • Verbeterde efficiëntie: Ervaar de verbeterde gegevenskwaliteit en -snelheid, waardoor taken soepeler en efficiënter verlopen.
 • Stabiliteit: De Anveo Mobile App – Quality Review zorgt voor een stabielere oplossing.
 • Tevreden team: Een stabiele en efficiënte app zorgt voor een gelukkiger en productiever team.
 • Stel je investering veilig: Dankzij regelmatige controles en updates is je investering in de app beschermd.

Algemene voorwaarden

 • Om aan de slag te gaan, duidt u een contactpersoon aan met naam, functie en e-mailadres in uw bedrijf en bij uw Microsoft Dynamics-partner. De uitnodigingen voor de volgende evaluatie worden naar deze personen gestuurd. De verantwoordelijkheid voor het boeken van afspraken ligt bij deze contactpersonen. Als een andere persoon verantwoordelijk is, breng Anveo dan actief op de hoogte.
 • Duur: De Quality Review is beschikbaar voor minimaal 12 maanden. Het wordt automatisch verlengd tenzij het ten minste één maand voor de vervaldatum wordt geannuleerd. Een actief Anveo Service Plan of Anveo Abonnement is vereist.
 • Inbegrepen services: Regelmatige inspectiedata omvatten een reeks diensten die al in de prijs zijn inbegrepen. De lijst met inbegrepen services vindt u op deze pagina.
 • Bijkomende kosten: Sommige inspecties kunnen leiden tot vervolgtaken, vooral bij de validatie van bestaande processen. Vanwege hun verschillende omvang zijn deze helaas niet inbegrepen in de initiële prijs en worden ze apart in rekening gebracht. Voordat een dergelijke dienst wordt geleverd, zal er een aparte offerte worden uitgebracht om transparantie te garanderen.

Als je het potentieel van je mobiele applicatie wilt maximaliseren, is de Anveo Mobile App Quality Review een keuze die het overwegen waard is. Het zorgt ervoor dat je altijd voorop loopt met technologische ontwikkelingen, zodat je investering lang meegaat.

De Engelse versie van deze pagina is de originele en is de enige wettelijk bindende referentie. Alle andere talen worden voor het gemak automatisch vertaald en kunnen taalkundige onvolkomenheden bevatten.