Veelgestelde vragen / Algemeen / Hoe kom ik aan Anveo?
Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

Hoe kom ik aan Anveo?

Het Anveo Partner Programma

Anveo wordt verkocht en gedistribueerd via het Anveo Partner Program via bestaande Microsoft Dynamics 365 Business Central en Microsoft Dynamics NAV partners voor Dynamics gebruikers. Anveo voorziet zijn partner van gedetailleerde documentatie, opleiding betreffende installatie en configuratie, alsook ondersteunende diensten voor een goed functionerende werking op de locatie van de klant.

Architectuur ontworpen voor partners

Vanaf de basisontwikkeling is de architectuur van Anveo ingericht voor eenvoudige, snelle installatie en configuratie door Anveo-partners. Duidelijke structuren, uitgebreide documentatie en eersteklas ondersteuning garanderen dat het gemakkelijk is om met het product te werken. Het duurt maar een paar uur om de fundamentele kennis en vaardigheden over te brengen die nodig zijn om als Dynamics gebruiker of ontwikkelaar nieuwe toepassingen te ontwerpen.

Hoe vind ik een Anveo-partner?

Meer dan 300 Microsoft Dynamics Partners sloten zich reeds aan bij ons Anveo Partner Programma. Vraag uw Microsoft Dynamics Partner naar Anveo. Als u op zoek bent naar een Anveo Partner bij u in de buurt, neem dan contact met ons op via [email protected].

Hoe word ik Anveo Partner?

Meer informatie vindt u in dit artikel over hoe u Anveo Partner kunt worden.