Veelgestelde vragen / Anveo Mobile App / Hoe logboekrapporten maken
Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

Hoe logboekrapporten maken

Windows

Op Windows kan een logboekrapport worden gemaakt door op Ctrl en F12 te drukken. Het logboek wordt automatisch geopend in de tekstverwerker.

iOS

Open het uitgebreide optiemenu met een LongPress (5-10 seconden) in het actiemenu. Dit geeft u de extra optie Activate Debug Log . Selecteer deze actie en voer het proces uit dat u wilt loggen en keer terug naar het hoofdmenu. Open het uitgebreide optiemenu opnieuw en de optie is beschikbaar. Dit logboek kan dan worden opgeslagen in de bestandsbeheerder en naar Anveo worden gestuurd.

Android

In Android zijn er twee manieren om het logboek te maken.

Via het hoofdmenu

Open het uitgebreide optiemenu met een LongPress (5-10 seconden) in het actiemenu. Dit geeft u de extra optie Show Log Report, waarmee het logboek van de vorige acties wordt geopend.

Via het inlogscherm

Selecteer deze optie als de fout verschijnt voordat u naar het hoofdmenu gaat.

Klik op het Anveo logo (of het logo dat in het hoofdmenu van de gebruiker is opgeslagen) op het inlogscherm ca. 10 keer. Een melding met de naam Click Here to create a crashReport te maken verschijnt in het meldingsmenu om te beginnen met het loggen. Voer vervolgens het proces uit dat u wilt loggen en klik vervolgens op de melding uit het meldingsmenu. Hiermee wordt de app beëindigd. De volgende keer dat u de app start, wordt u gevraagd of u een crashrapport wilt versturen. Bevestig dit om het crashrapport inclusief het logboek naar Anveo te sturen.