Veelgestelde vragen / Anveo Mobile App / Kan ik een magazijnoplossing implementeren met de Anveo Mobile App?
Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

Kan ik een magazijnoplossing implementeren met de Anveo Mobile App?

De Anveo Mobile App is een flexibele tool voor het creëren van elke app-oplossing. Dit omvat ook oplossingen voor het magazijn.

Voor welke scenario’s past de Anveo Mobile App oplossing?

De Anveo Mobile App oplossing is altijd offline in staat, wat betekent dat het altijd werkt met een lokale database. Aan het einde van een logistiek proces worden de gegevens gesynchroniseerd met Microsoft Dynamics en wordt de volgende logistieke taak ontvangen. Dit heeft als voordeel dat er minder resources nodig zijn in de Wifi en op de server tijdens het werk en dat de gebruiker betrouwbaar kan reageren met een wellicht deels onbetrouwbare Wifi. De Anveo Mobile App is ook ideaal voor een zeer groot magazijn of buitenmagazijn.

Wat zijn de beperkingen van de Anveo Mobile App oplossing voor het magazijn?

Als magazijnprocessen zeer snel moeten verlopen en bijna blindelings moeten worden bediend, kan het zijn dat de Anveo Mobile App te traag werkt. Anveo is ontworpen voor het invoeren van gegevens in normale snelheid zoals een servicetechnicus of een verkoper die gegevens intypt. De invoer van een scanner is echter veel sneller en kan in veel magazijnomgevingen niet zo snel worden verwerkt als nodig is. De Anveo Mobile App biedt een barcodescanner via een fotoscan, maar geen native laserscanner hardware of akoestische feedback.

Biedt Anveo voorbeeldoplossingen voor het magazijn?

Met de Anveo Mobile App leveren we voorbeeldapplicaties zoals de Anveo Mobile App voor servicemonteurs en verkoopmedewerkers. Deze oplossingen zijn opgenomen in elke release download. Wij bieden geen kant-en-klare oplossing voor het magazijn, maar een ontwikkelingssjabloon kan worden aangevraagd bij Anveo Support.

Het testen van

Als u de Anveo Mobile App wilt testen, kunt u een proeflicentie aanvragen en uw eigen logistieke oplossing opzetten en testen alvorens tot aankoop over te gaan. De testlicentie wordt gratis verstrekt door Anveo, de installatie en inrichting van een testomgeving is een betaalde dienst, aangezien opslagoplossingen individueel moeten worden aangepast.