Veelgestelde vragen / Algemeen / Wat is het Anveo Service Plan?
Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

Wat is het Anveo Service Plan?

Rechts upgraden

Het “Anveo Service Plan” is een jaarlijks bedrag voor kooplicenties dat het recht omvat om bij te werken naar de nieuwste productversies. Dit omvat nieuwe functies, compatibiliteitsupdates voor nieuwe Microsoft Dynamics versies, prestatieverbeteringen en hotfixes. Abonneer je op onze nieuwsbrief en lees onze release notes om informatie te krijgen over de nieuwe, beschikbare functies. De installatieservices om de upgrade uit te voeren zijn echter niet inbegrepen, maar beschikbaar als afzonderlijk aanbod.

Extension

Als u van plan bent om uw Anveo-licentie te upgraden, is een actief “Anveo Service Plan” vereist. Zorg ervoor dat uw “Anveo Service Plan” actief is voordat u nieuwe functies toevoegt aan uw Anveo-licentie.

Anveo Service Plan Perioden

Bij aanschaf van een Anveo-licentie moet het Anveo Service Plan minimaal één jaar geldig zijn en ingaan op het moment dat de bestelling wordt geplaatst, ook als de Anveo-oplossing nog niet is geïnstalleerd of het project later live gaat.

Aanpassing van de perioden aan de Microsoft Dynamics licentie

Om de periodes aan te passen aan de onderhoudsperiodes van een Microsoft Dynamics licentie, moet de gewenste einddatum worden opgegeven bij de bestelling. De minimumtermijn van één jaar is ook van toepassing.

Betalingen en voorwaarden

De vergoeding bedraagt 17% van de licentiewaarde, wordt automatisch verlengd en moet volledig worden betaald voordat je toegang krijgt tot de nieuwe licentiesleutels. Ten minste één maand voor afloop wordt er een verlengingsfactuur verstuurd. U kunt uw “Anveo Service Plan” één maand voor afloop annuleren.

Abonnement

De afzonderlijke, jaarlijkse kosten voor het “Anveo Service Plan” zijn alleen nodig voor het kopen van licenties. Het “Anveo Service Plan” is al inbegrepen in je abonnementskosten.