Veelgestelde vragen / Algemeen / Wat is het Anveo Service Plan?
Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

Wat is het Anveo Service Plan?

Upgrade Rechts

Het “Anveo Service Plan” is een jaarlijkse vergoeding voor kooplicenties die het recht op updates naar de nieuwste productversies omvat. Dit omvat nieuwe functies, compatibiliteitsupdates voor nieuwe Microsoft Dynamics-versies, prestatieverbeteringen en hotfixes. Abonneer u op onze nieuwsbrief en lees onze release notes om informatie te krijgen over de nieuwe, beschikbare functies. De installatiediensten om de upgrade uit te voeren zijn echter niet inbegrepen, maar beschikbaar als afzonderlijk aanbod.

Extension

Als u van plan bent uw Anveo-licentie te upgraden, is een actief “Anveo Service Plan” vereist. Zorg ervoor dat uw “Anveo Service Plan” actief is voordat u nieuwe functies toevoegt aan uw Anveo-licentie.

Anveo Service Plan Periodes

Bij aankoop van een Anveo-licentie moet het Anveo Service Plan ten minste één jaar geldig zijn en gaat het in op het moment van bestelling, ook als de Anveo-oplossing nog niet is geïnstalleerd of het project later live gaat.

Aanpassing van de periodes aan de Microsoft Dynamics licentie

Om de periodes aan te passen aan de onderhoudsperiodes van een Microsoft Dynamics licentie, moet de gewenste einddatum worden opgegeven bij de bestelling. De minimumtermijn van één jaar is ook van toepassing.

Betalingen en voorwaarden

De vergoeding bedraagt 17% van de licentiewaarde, wordt automatisch verlengd en moet volledig worden betaald voordat u toegang krijgt tot de nieuwe licentiesleutels. Ten minste één maand voor het verstrijken van de termijn wordt een factuur voor de verlenging gestuurd. U kunt uw “Anveo Service Plan” één maand voor afloop opzeggen.

Abonnement

Het aparte, jaarlijkse “Anveo Service Plan” is alleen nodig voor het kopen van licenties. Het “Anveo Service Plan” is al inbegrepen in uw abonnementsgeld.