Anveo EDI Connect / MFT / Aan de slag / Microsoft Dynamics 365 Business Central aansluiten
Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

Microsoft Dynamics 365 Business Central aansluiten

Om Microsoft Dynamics 365 Business Central met het Anveo Managed File Transfer-platform te verbinden, moet je de juiste API URL en API-sleutel krijgen. Je kunt de informatie voor het huidige geselecteerde bedrijf opvragen door te klikken op Instellingen -> API-instellingen.

De URL is specifiek voor het huidige geselecteerde bedrijf en kan niet worden gewijzigd. De API-sleutel wordt gegenereerd wanneer u op “Nieuwe sleutel aanmaken” klikt en wordt daarna pas weergegeven. Als je een nieuwe sleutel aanmaakt, worden alle oude sleutels ongeldig. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden om ervoor te zorgen dat na het kopiëren van de database alleen het live systeem bestanden kan ontvangen en versturen.

Deze twee gegevens moeten worden ingesteld op een communicatiekanaal in Anveo EDI Connect. Het communicatiekanaal moet de codeunit 5327387 gebruiken. “ANVEDI Service Communicatie”.

De “Message Subject” kan worden gebruikt via de placeholder {subject} op de MFT.

Als u een communicatiekanaal hebt dat bestanden importeert uit MFT en u hebt meerdere partners ingesteld, kan het nodig zijn om de bestanden via verschillende communicatiekanalen te importeren om verschillende bestandstypen in te stellen (EDIFACT, XML,…). Dit kan worden gedaan door het volgende toe te voegen aan de host URL van de API-instellingen: “/partner/