Anveo EDI Connect / MFT / Aan de slag / Connect Partners
Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

Connect Partners

Laten we, voordat we de eerste connector maken, eens kijken naar het belangrijkste ontwerp van het Anveo Managed File Transfer-platform. Om externe partners aan te sluiten, hebt u wat wij noemen connectoren nodig die het vereiste communicatieprotocol ondersteunen. Voor elke connector kunt u één of meerdere partners aanmaken.

Als u bijvoorbeeld een serviceprovider heeft die uw berichten voor meerdere partners via één centrale FTP-server afhandelt, maakt u één FTP-connector voor die provider aan en maakt u meerdere partners aan om aan te geven welke bestanden moeten worden opgehaald of verzonden. Dus een deel van de verbindingsinformatie, zoals bijvoorbeeld mappen en bestandsnamen, wordt op partnerniveau geconfigureerd, terwijl een ander deel voor de hele verbinding wordt geconfigureerd.

De partners hebben een code ERP-veld, dat moet overeenkomen met de partnercode van de EDI-oplossing in Microsoft Dynamics 365 Business Central. Op deze manier weet het Anveo Managed File Transfer-platform voor uitgaande bestanden hoe ze moeten worden behandeld en kunnen inkomende bestanden naar Microsoft Dynamics 365 Business Central worden gemapt met de juiste setup.