Anveo EDI Connect / Config / Mappings / Back-up en transport
Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

Back-up en transport

Wij raden u aan om regelmatig back-ups te maken van de mappings. Vooral in de tijd dat je de module leert kennen, geven backups je de mogelijkheid om iets uit te proberen en tegelijkertijd de zekerheid te hebben dat je terug kunt keren naar een oude werkende staat.

U kunt Anveo back-ups importeren in elk ander systeem en deze bijvoorbeeld gebruiken om tests naar live systemen te transporteren. Met Anveo kunt u back-ups van oudere versies importeren, maar niet van nieuwere moduleversies naar oudere moduleversies. De Dynamics versie is niet relevant voor het transport van mappings.

Vanaf module versie 4.00 hebben we nieuwe transportfunctionaliteiten geïntroduceerd. Als u uit een oudere versie komt, kunt u uw oude back-ups importeren met de nieuwe functionaliteit.

Maak een back-up

Om een back-up te maken, start u de pagina EDI Configuration Data Export. U vindt de pagina in het menu op:

Departments - Administration - Application Setup - Anveo EDI - Settings - EDI Configuration Data Export

U kunt de gegevens die u wilt exporteren selecteren door de rijen te markeren die u wilt exporteren. U kunt ook filters toepassen op deze pagina om de gegevens die u wilt exporteren te beperken. Klik daarna op Export om het back-upbestand te maken.

Een back-up/transportbestand importeren

Om gegevens uit een back-upbestand te importeren, opent u de pagina EDI Configuration Data Import. U vindt de pagina in het menu op:

Departments - Administration - Application Setup - Anveo EDI - Settings - EDI Configuration Data Import

Selecteer het bestand dat u wilt importeren. U kunt achteraf kiezen welke onderdelen u wilt importeren en welke gegevens u wilt overslaan.