Anveo EDI Connect / Config / Mappings / Karteringsversie
Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

Karteringsversie

De mapping versioning is alleen beschikbaar in de enterprise versie van de module. De versioning maakt het mogelijk om meerdere versies van mappings te hebben en de go-live van de wijzigingen te plannen. Afhankelijk van de versiebeheersmodus bewaart de module een kopie van elke mapping die in de productie is gebruikt. We hebben geen geautomatiseerde wijzigingslogboeken.

U kunt de versioning instellen in de EDI Setup.

In de setup moet u de Mapping Versioning Mode selecteren:


Mapping Versioning Mode

Anveo EDI Connect ondersteunt drie versiebeheersmodi:

No Versioning

Er kan maar één versie per mapping zijn. Dit is de standaardoptie.

Simple

U kunt meerdere versies van mappings hebben. Planning van go-lives, publishing etc. wordt ondersteund. Er is geen bescherming van gepubliceerde mappings tegen wijzigingen.

Auditible

Elke mapping moet worden gepubliceerd, voordat deze kan worden uitgevoerd. Een eenmaal gepubliceerde mapping kan niet worden gewijzigd en je moet een nieuwe versie maken.

Simple uitvoering

Deze modus activeert de versioning control acties op de mapping header. U kunt nieuwe versies van de bestaande EDI mapping maken en plannen wanneer een mapping live moet gaan. Er is geen bescherming tegen het wijzigen van de huidige productieversie van een EDI-kaart.

Zorg ervoor dat u slechts één versie van een mapping exporteert met behulp van de EDI Configuration Data Export.

Auditible versie

Deze modus beschermt de mappings tegen veranderingen die worden gepubliceerd om te worden gebruikt in de productie. Omdat de EDI Processing Queue de mapping versie bijhoudt, kan de module bijhouden welke mapping voor welk bericht is gebruikt.

Zorg ervoor dat u slechts één versie van een mapping exporteert met behulp van de EDI Configuration Data Export.