Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

Licenties

Zorg ervoor dat u de juiste versie van de module en Dynamics hierboven selecteert.

Hoe krijgt u een licentiesleutel

Bekijk hoe u Anveo en vereiste licentie-informatie kunt krijgen

Verlenging van de Dynamics Licentie

Als u de Anveo EDI Connect-objecten niet ziet, staat de module waarschijnlijk niet in uw Microsoft Dynamics NAV 2009R2 Classic-licentie. Zorg ervoor dat de module in de juiste database is geïnstalleerd en probeer de ANVEDI Setup Page van de Object Designer uit te voeren. Als u een toestemmingsfout krijgt, staat de module niet in uw Dynamics licentie. Neem contact op met uw Dynamics NAV-partner. Meer informatie over het verlengen van de licentie vindt u hier:

Hoe Anveo toevoegen aan uw Dynamics Licentie

Als u de pagina kunt openen, maar de module niet in het menu ziet, zorg er dan voor dat de menu suite geïnstalleerd is en stel alle menu suites samen, zoals beschreven in het hoofdstuk Installatie.

EDI-licentiefout

Om licentie fouten op te lossen is het echt belangrijk om te begrijpen welke velden gebruikt worden door de licentie controle. U vindt alle informatie in de EDI Setup kaart. Meer informatie over de EDI Setup.

De eerste informatie die wordt gecontroleerd is, of de licentie nog geldig is. U vindt de informatie in het veld License Expiry Date op de EDI Setup kaart.

Als de licentie verlopen is, moet u een nieuwe licentie aanvragen via uw Dynamics NAV-partner of bij uw verkoopcontactpersoon bij Anveo.

Als de licentie geldig is, wordt het Used NAV Serial No. gecontroleerd met uw licentie. Uw Dynamics NAV-partner krijgt de informatie, voor welk nummer de licentie is uitgegeven, van ons partnerportaal. Als dit aantal niet overeenkomt, werkt de module niet. Als het nummer in het veld Used NAV Serial No. het ontwikkelaarslicentienummer van uw Dynamics NAV-partner is, moet hij een juiste partnersleutel opgeven. Meer informatie over partnersleutels.

De volgende informatie die wordt gecontroleerd is de getoonde Company Name in vergelijking met de Company Name die bij de licentie is geleverd. De waarden zijn hoofdlettergevoelig. Als de naam die bij de licentie wordt geleverd een van de volgende tekens bevat: “@”, “*”, “?”, het veld Licensed Company Filter moet worden gevuld met de waarde die bij de licentie is geleverd. In dit geval moet de Company Name zich binnen het bijgeleverde filter bevinden. Als de licentie geen van deze tekens bevat, moet het veld Licensed Company Filter leeg zijn.

Als u al deze waarden hebt gecontroleerd en het probleem niet kunt vinden, maak dan een screenshot van de License tab in de EDI Setup kaart. Geef de exacte foutmelding en de screenshot aan het EDI support team. Dank u wel!