Anveo EDI Connect / Config / Uitwisseling van gegevens / EDI Transmission Folder
Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

EDI Transmission Folder

Deze tabel vertegenwoordigt een virtuele map in de Microsoft Dynamics NAV 2016. De gebruiker kan de inkomende en uitgaande transmissies in deze structuur zien. Normaal gesproken maakt u één transmissiemap per communicatiekanaal. Maar deze structuur kan ook gebruikt worden om meerdere kanalen te combineren en in één map weer te geven.

Velden

Code

Dit veld maakt deel uit van de primaire sleutel. U kunt elke geldige code kiezen.

Description

Een beschrijving getoond aan de eindgebruiker.

Last Modified

De datum/tijd waarop dit record het laatst werd gewijzigd.

Transmission Count

Een alleen-lezen stroomveld met het totaal aantal transmissies.

Open Transmission Count

Een alleen-lezen stroomveld dat het aantal open transmissies weergeeft.

Retry Transmission Count

Een alleen-lezen stroomveld met het aantal transmissies die in de status opnieuw proberen.

Received/Transmitted Count

Een alleen-lezen stroomveld dat het aantal succesvolle transmissies weergeeft.

Failed Transmission Count

Een alleen-lezen stroomveld met het aantal transmissies op statusfout.

Project Code

Optioneel. Mag niet worden gebruikt in combinatie met zakelijke transacties. De projectcode die wordt gebruikt voor inkomende bestanden om de juiste mapping te vinden om ze te converteren. Bij uitgaande transmissies wordt dit veld gebruikt om ervoor te zorgen dat alleen mappings van dit project bestanden kunnen versturen.

Format Code

Optioneel. Mag niet worden gebruikt in combinatie met zakelijke transacties. De formaatcode die wordt gebruikt voor inkomende bestanden om de juiste mapping te vinden om ze te converteren. Bij uitgaande transmissies wordt dit veld gebruikt om ervoor te zorgen dat alleen mappings van dit formaat bestanden kunnen verzenden.

Mapping Code

Optioneel. Mag niet worden gebruikt in combinatie met zakelijke transacties. De mapping code die gebruikt wordt voor inkomende bestanden om de juiste mapping te vinden om ze te converteren. Bij uitgaande transmissies wordt dit veld gebruikt om ervoor te zorgen dat alleen mappings van deze code bestanden kunnen versturen.

Test Flag

of alle transmissies in deze map als test gemarkeerd moeten worden. Dit verandert standaard geen enkele logica. Je moet, indien nodig, reageren op de testvlag van de verwerkingslogica.