Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

Algemeen

In dit gedeelte vindt u informatie over de algemene structuur van de module en de kernbegrippen.

Technisch overzicht van de module

In deze training leren we de basis concepten van Anveo EDI Connect. We zullen kijken naar wat workflow control inhoudt, wat de term converter betekent in EDI Connect. Tenslotte vermelden wij kort hoe de gegevens in de module worden ingevoerd of uit de module worden verzonden.

Anveo EDI Connect – Technische Opleiding – Module Grondbeginselen

Configuratie-instrumenten

Anveo EDI Connect biedt een aantal tools die het configureren en het oplossen van problemen vergemakkelijken. We zullen de logging-functionaliteit bekijken, hoe we mappings kunnen debuggen en hoe we backups kunnen maken van de configuratie en die naar andere systemen kunnen overbrengen.

Anveo EDI Connect – Technische Opleiding – Configuratie Tools

Mappings

In deze training bekijken we de belangrijkste configuratiestructuur van Anveo EDI Connect: de mappings. We laten zien welke data formaten worden ondersteund en welke converters beschikbaar zijn in EDI Connect. En dan kijken we hoe er verschillende eigenschappen zijn in de mappings.

Anveo EDI Connect – Technische Opleiding – Mappings

Tabellen

Om gegevens in Dynamics op te slaan of op te vragen, hebben we een manier nodig om toegang te krijgen tot de informatie die in de database is opgeslagen. In deze video bekijken we het concept van lussen en tabellen in Anveo EDI Connect en leren we hoe informatie te benaderen en op te slaan.

Anveo Technisch – 4 Tabellen NL

Relaties tussen verschillende tabellen

Wanneer we met tabelgegevens werken, hebben we vaak meerdere tabellen die een relatie met elkaar hebben, zoals een koptabel en de rijen die bij die tabel horen. In deze training bekijken we hoe deze relatie werkt en hoe deze is gemodelleerd in Anveo EDI Connect.

Anveo Technisch – 5 Tabel Verhouding NL