Anveo Web Portal / De gebruikersinterface aanpassen
Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

De gebruikersinterface aanpassen

Voor de integratie van Anveo Client Suite in uw -systeem zijn meerdere aanpassingen nodig, zodat de functionaliteit van de gehele bedrijfslogica ook bij verschillende klanten probleemloos kan worden gebruikt. De belangrijkste codeunits die u kunt gebruiken voor het programmeren en aanpassen van de Anveo Web Portal zijn ACF Management en ACF Events. In het geval dat u gebruik wilt maken van modules in Anveo Client Suite (zie paragraaf 6.4), is de codeunit ACF Module Mapping ook belangrijk.

De codeunit ACF Management biedt een aantal besturingsfuncties voor de grafische gebruikersinterface die u kunt activeren en gebruiken binnen uw C/AL programmering.

De codeunit ACF Events bevat diverse functies om te kunnen reageren op gebeurtenissen op de gebruikersinterface. Zo is er bijvoorbeeld de C/AL-code voor alle functies van de Anveo Web Portal die via Anveo Pages of menu’s kunnen worden geactiveerd. Verder zijn er complexe tabelrelaties die niet via de standaardinstelling kunnen worden vastgesteld.