Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

Een nieuwe taal instellen

De Anveo Mobile App is in staat om in meerdere talen te spreken. Er zijn verschillende soorten vertalingen die u moet configureren om de Anveo Mobile App in een andere gebruikerstaal te kunnen gebruiken.

De tekst in de Anveo Mobile App is gebaseerd op verschillende gegevensbronnen. Afhankelijk van de gegevensbron moet een vertaling op verschillende plaatsen worden opgesteld.

Tabel Ondertitels uit Dynamics NAV tabel

Alle bijschriften uit de tabellen worden automatisch gebruikt als u de taal van de gebruiker in uw Anveo User-gebruiker hebt ingesteld. Het is vereist om bijschriften in uw tabellen en een Dynamics-licentie te hebben om die taal te kunnen lezen.

Anveo Tekstconst constanten

Anveo heeft database gerelateerde tekstconstanten zoals LOGOUT of LASTSYNC = Laatste Synchronisatie. U kunt een nieuwe taal maken in de Anveo Set-Up en vertalingen maken voor de tekstconstanten in de Multilanguage Text Constants Pagina.

U kunt de tekstconstanten ook exporteren om uit te blinken, ze daar te vertalen en terug te importeren in Dynamics. De acties om dat te doen zijn te vinden op de Anveo Set-Up en Multilanguage Text Constants Page.

Opmerking: Als u alleen Anveo Mobile App gebruikt, filter dan op veld op Ja om het aantal tekstconstanten te verminderen.

Vertalingen in Anveo Pages en hoofdmenu’s

Menu-items, afzonderlijke velden en knoppen hebben ook vertalingen in de Anveo Page of hoofdmenuconfiguratie. U kunt ofwel door al uw Anveo Page en menu-objecten lopen of de Multilanguage pagina openen en een nieuwe taal maken op basis van uw bestaande standaardtaal. Op deze manier kunt u door alle vertalingen lopen die u op uw plaats heeft.

Activeer uw nieuwe taal

Laat uw nieuwe taal toe in de Page Anveo Setup – Tab Language Filter. Voorbeeld: ENU|DEU staat Engels (VS) en Duits (Duitsland) toe.

Stel de taal van de gebruiker in

Stel een nieuwe taal in in uw Anveo-gebruiker. Maak uw SQL-scripts opnieuw aan en initialiseer of herlaad uw lokale apparaatdatabase volledig.