Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

GPS-locatiedienst

Gebruikskoffers

Anveo Mobile App biedt verschillende locatieservice use cases:

GPS-integratie

U heeft drie stappen nodig om GPS in Anveo Mobile App te activeren:

1. GPS activeren in het hoofdmenu

Voeg een actiecode toe aan uw hoofdmenu dat GPS activeert. Deze actiecode wordt elke keer dat u uw hoofdmenu opent, zoals na het inloggen, uitgevoerd. GPS zal elke n minuut en/of m meter daarna een tweede actiecode uitvoeren om de GPS-gegevens op te halen en te verwerken – zie stap 2.

Voorbeeld van actiecodes in Anveo Base App: ASER_FNC:GPS_ON en ASLS_FNC:GPS_ON.

2. Actiecode om GPS-gegevens op te halen en op te slaan

De tweede actiecode ontvangt GPS-gegevens en slaat deze op in de lokale app-database. U kunt onze vooraf gedefinieerde actiecode gebruiken met behulp van de ACF GPS-tabel, maar u kunt ook uw eigen tabellen gebruiken.

Voorbeeld van actiecodes in Anveo Base App: ASER_FNC:GPSTRACKSEN en ASER_FNC:GPSTRACKSEN.

3. Automatische synchronisatie

De actiecode test of de gebruiker momenteel met Anveo Mobile App werkt. Zo ja, dan zal er geen automatische synchronisatie plaatsvinden om de consistentie van de gegevens te waarborgen. Als de gebruiker de app heeft verlaten of het scherm heeft vergrendeld, zal er een automatische achtergrondsynchronisatie worden uitgevoerd als u een internetverbinding heeft.

Meer informatie over GPS is beschikbaar in Anveo Script Documentatie.

Toon GPS-gegevens in Dynamics

In Windows Client van Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 en nieuwer, kunt u de huidige locatie weergeven op een kaart in uw Role Center of een andere pagina. Wij bieden u een voorgedefinieerde pagina die u eenvoudig kunt opnemen in uw applicatie. Als u een oudere Dynamics-versie gebruikt, bieden wij u een eenvoudige browserkoppeling om de kaart te tonen.

Wij bieden een apart integratiedocument voor ontwikkelaars voor Windows Client.