Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

Synchronisatiebeheer

In Anveo Mobile App vind je op elk scherm een knop om een synchronisatie met Dynamics te starten. Standaard wordt een volledige synchronisatie uitgevoerd.
In sommige situaties heb je echter een betere controle nodig over het synchronisatiegedrag. Om je regelset te definiëren op basis van Anveo Script, voeg je een actiecode toe aan het hoofdmenu van de gebruiker’, veld OnSyncAction. Als de actiecode is ingesteld, wordt een synchronisatie gestart met het Anveo Script-commando SYNC_DB.
Deze functie maakt een zeer flexibele definitie mogelijk van het synchronisatiegedrag dat we beschrijven op onze website. De voorbeelden vindt u in Actiecode SYNC_MGMT.

Als je een syntaxfout hebt gemaakt in je OnSync-Action Code, kun je geen synchronisatie meer uitvoeren met de synchronisatieknop. Om deze situatie op te lossen, gaat u naar het submenu van het hoofdmenu van de gebruiker’op de Anveo Mobile App, selecteert u Synchronisatie en start u vanaf hier een handmatige, volledige synchronisatie. Deze knop is altijd beschikbaar en zal altijd een volledige synchronisatie starten.