Anveo Mobile App / De gebruikersinterface aanpassen / Virtuele tabellen en velden
Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

Virtuele tabellen en velden

Met behulp van virtuele tabellen en velden kunt u lokale datastructuren voor Anveo Mobile App creëren zonder dat er wijzigingen in uw -tabellen nodig zijn. Deze virtuele datastructuren stellen u in staat om processen op te bouwen die alleen op applicaties zijn gebaseerd. Gegevens die in deze tabellen en velden zijn opgeslagen, worden niet in een synchronisatieproces naar gestuurd.

Er zijn twee varianten van virtuele datastructuren: Eerst kunt u virtuele velden toevoegen aan een bestaande -tabel. Ten tweede kunt u uw eigen virtuele tabellen en velden maken zonder enige tabelstructuur van .

Een virtueel veld toevoegen aan een -tabel

Maak een nieuwe virtuele tafel aan en sluit deze aan op uw bestaande -tabel. De tabelnaam van uw -tabel wordt automatisch gebruikt als virtuele tabelnaam en moet identiek zijn. Voeg gewoon een nieuwe regel toe en voer het tabelnummer in de rechterkolom in.

Maak een nieuwe virtuele tafel met een aangesloten -tabel.

In de velddefinitie van uw virtuele tabel kunt u nu virtuele velden toevoegen. Anveo Mobile App gebruikt de veldnaam als identificatiesymbool. Zorg ervoor dat deze uniek is en niet als veldnaam is gedefinieerd in uw -tabel.

Creëer een nieuw veld in uw virtuele tafel

Maak een nieuwe virtuele tafel aan

Als u een nieuwe virtuele tafel wilt maken die niet verbonden is met een -tabel, houdt u het tabelnummer gewoon op 0. Definieer ten minste uw primaire sleutel.

Gebruik uw virtuele datastructuren in uw Synchronisatiepakketten

U kunt eenvoudigweg virtuele tabellen en velden toevoegen aan uw Synchronisatiepakketten. Laat de tabel- en veldnummers leeg en gebruik de virtuele tabelnaam / virtuele veldnaamvelden.