Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

Pictogrammen

Op de lijst met pictogrammen vindt u alle standaard pictogrammen die beschikbaar zijn om op de tegels of knoppen van het hoofdmenu te worden weergegeven. De voorgedefinieerde Anveo Mobile iconenset is dat wel:

U kunt ook aangepaste pictogrammen toevoegen aan de pictogrammenlijst. Voor elk besturingssysteem moet een afzonderlijk pictogram worden geüpload naar een BLOB-veld in de pictogramtabel. Het te uploaden bestand moet het .png formaat hebben. De gebruikte PNG’s kunnen eenkleurig, gekleurd en transparant zijn.

Alleen nieuwe of gewijzigde pictogrammen worden na de synchronisatie naar de app overgebracht.

Om aangepaste pictogrammen over te brengen naar het mobiele apparaat bij synchronisatie moet de ACF Icon worden toegevoegd aan het synchronisatiepakket. Zie hier hoe je dat moet doen.

U kunt ook standaard pictogrammen vervangen door uw eigen pictogrammen. De standaard pictogrammen blijven opgeslagen in de app en gaan niet verloren.

De lijstpagina heeft de volgende eigenschappen: 

Description

Het veld is een tekstveld van lengte 30 en de primaire sleutel voor de tabel.

Custom Icon

Definieert of het pictogram is aangepast of geüpload. 

Coloring Disabled

Schakelt de kleuropties op het pictogram uit. Als kleuring is ingeschakeld en een kleur is gedefinieerd, worden alle kleuren van multi-kleurenpictogrammen vervangen.

Windows 30px White

Geeft aan of er een klein pictogram is geüpload voor Windows. De standaardkleur van het pictogram is wit en dit pictogram zal worden gebruikt in de lijst- en kaartpagina’s. De standaard kleur van het pictogram is wit en dit pictogram zal worden gebruikt in de lijst en op de kaart.

Android Windows 512px White

Geeft aan of er een pictogram is geüpload voor Android / Windows. De standaardkleur van het pictogram is wit. Voor Windows OS wordt dit pictogram alleen gebruikt in het hoofdmenu, Android gebruikt dit pictogram op alle pagina’s.

iOS 150px Black

Geeft aan of er een pictogram is geüpload voor Android / Windows. De kleur van het icoontje is standaard zwart.

Let op: pictogrammen worden niet geschaald. Een upload van hoge resolutie pictogrammen verhoogt de synchronisatietijd bij het overbrengen naar het apparaat en kan de laadtijd van pagina’s verhogen.