Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

Anveo Page

Het verder bewerken van een Anveo Page gebeurt op de Anveo Page, die de volgende tabbladen bevat:

General

Op het tabblad General staan alle eigenschappen die u op het overzicht van alle Anveo Pages heeft gezien (zie hier). Door te klikken op de assist-edit-knop […] bij het veld Beschrijving kunt u taalspecifieke beschrijvingen van de Anveo Page toevoegen.

Merk op dat het tonen van veldinhoud in de beschrijving alleen werkt voor velden op Anveo Pages die zichtbaar of verborgen zijn.

Usage

Hier kunt u gedetailleerde informatie zien over het gebruik van een Anveo Page.

Op dit punt is het niet mogelijk om te zien in welke actiecodes de Anveo Page wordt gebruikt. Dit komt door de ontbrekende mogelijkheid van Dynamics om de C/AL code automatisch uit te lezen. Dat betekent dat het mogelijk is om een Anveo Page op te roepen via C/AL code zonder dat er enig gebruik wordt weergegeven.

Elements

In de lijst van Elements kunt u alle Anveo Page Elements zien die op die Anveo Page zijn gedefinieerd. Voor meer informatie over Anveo Page Elements zie hier

Mobile App

Hier is het mogelijk om te definiëren welke actiecodes moeten worden uitgevoerd bij het openen van de Anveo Page OnOpenPage en bij het sluiten van de Anveo Page OnClosePage. Bovendien kunt u het symbool en de kleur van de Anveo Page definiëren.