Anveo Mobile App / Installatie
Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

Installatie

Dit hoofdstuk beschrijft de installatie van het product. De installatie vereist diepgaande technische kennis van Microsoft Dynamics Business Central of Microsoft Dynamics NAV vanuit een infrastructureel perspectief. In dit hoofdstuk wordt niet beschreven hoe u de oplossing kunt aanpassen aan uw wensen. Als u meer wilt weten over hoe u de gebruikersinterface kunt aanpassen, zoals het toevoegen van functies, kijk dan eens naar de volgende hoofdstukken.

Anveo Client Suite Downloaden

De Anveo Client Suite is een combinatie van de twee producten Anveo Mobile App en Anveo Web Portal. De productdownload is alleen beschikbaar voor Anveo Partners via het Anveo Partner Portal.

Als uw bedrijf al een Anveo Partner is, heeft u inloggegevens ontvangen. Als u hulp nodig heeft bij het inloggen, neem dan contact op met Anveo Partner Care via [email protected].

Als uw bedrijf nog geen Anveo Partner is, lees dan meer over een partnership op onze website.

Als uw bedrijf Microsoft Dynamics gebruikt en uw bedrijf is geen Microsoft Dynamics Partner, neem dan contact op met Anveo Partner Care of uw Microsoft Partner voor meer informatie.

Installatie Documentatie

De installatiedocumentatie is een PDF-document dat is opgenomen in de releasebestanden. Neem een kijkje in de map “Documentatie”.

Installatievideo’s

Wij bieden gratis video’s over hoe Anveo te installeren en te configureren. Volg deze link.