Anveo Mobile App / Installatie
Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

Installatie

Dit hoofdstuk beschrijft de installatie van het product. De installatie vereist diepgaande technische kennis van Microsoft Dynamics Business Central of Microsoft Dynamics NAV vanuit een infrastructureel perspectief. Dit hoofdstuk beschrijft niet hoe je de oplossing kunt aanpassen aan jouw vereisten. Als je meer wilt weten over het aanpassen van de gebruikersinterface, zoals het toevoegen van functies, bekijk dan de volgende hoofdstukken.

Anveo Client Suite Downloaden

De Anveo Client Suite is een combinatie van de twee producten Anveo Mobile App en Anveo Web Portal. De productdownload is alleen beschikbaar voor Anveo Partners via de Anveo Partner Portal.

Als je bedrijf al een Anveo Partner is, heb je inloggegevens ontvangen. Als je hulp nodig hebt bij het inloggen, neem dan contact op met Anveo Partner Care via [email protected].

Als jouw bedrijf nog geen Anveo Partner is, lees dan meer over een partnerschap op onze website.

Als uw bedrijf Microsoft Dynamics gebruikt en geen Microsoft Dynamics Partner is, neem dan contact op met Anveo Partner Care of uw Microsoft Partner voor meer informatie.

Installatie Documentatie

De installatiedocumentatie is een PDF-document dat is opgenomen in de releasebestanden. Neem een kijkje in de map “Documentatie”.

Installatievideo’s

We bieden gratis video’s over hoe je Anveo installeert en configureert. Volg deze link.