Anveo Web Portal / Installatie / Een update installeren
Dit is een automatische vertaling. De originele post is beschikbaar in Engels.

Een update installeren

Bekijk ook de how-to pagina over het bijwerken van Anveo.

We leveren bij elke release een Update Process & Changelog documentatie met een lijst van alle wijzigingen en een stap-voor-stap instructie hoe je een upgrade uitvoert. Deze documentatie beschrijft de upgrade van de Anveo-componenten alleen als u op dezelfde Dynamics-versie, dezelfde Dynamics-executables en dezelfde SQL-server blijft. Als u een van deze onderdelen wijzigt, raadpleeg dan de opmerkingen hieronder.

Vergeleken met Microsoft Dynamics updates is het heel eenvoudig en snel om updates uit te voeren. We hebben je aanpasbare code gescheiden van onze kernfuncties, zodat je altijd je eigen wijzigingen behoudt.

Het is erg belangrijk om eerst de documentatie voor updates te lezen, omdat deze informatie bevat voor een naadloze update.

Vanaf Anveo Client Suite 10 vereist de Anveo-licentiesleutel een filterreeks voor bedrijfsnamen. Het is belangrijk om je nieuwe sleutel aan te vragen voordat je een update van Anveo uitvoert.

Ontwikkelings- of testsysteem

We raden ten zeerste aan om een update eerst uit te voeren in een apart ontwikkel- of testsysteem voordat je de update live zet in je hoofdsysteem. Hierdoor kunnen jij en je team de nieuwe release eerst testen met jullie omgeving.

Microsoft Dynamics systeem upgraden?

Als je van plan bent om je Dynamics systeem te upgraden met een Anveo installatie, raden we je aan om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam om hulp te krijgen bij de Anveo gerelateerde taken. Er zijn enkele belangrijke to-dos die moeten worden uitgevoerd om een goede werking te garanderen. Hieronder valt ook het upgraden naar een andere buildversie van de Dynamics executables of het wijzigen of verplaatsen van de SQL-server.

Typische Anveo Mobile App taken:

  • Zorg ervoor dat alle belangrijke informatie van de mobiele apparaten gesynchroniseerd is met uw Dynamics systeem voordat u een upgrade uitvoert.
  • Vraag de juiste versie van de “Anveo App Extension” of “FOB Objects File” aan.
  • Zorg ervoor dat de Anveo Delta Server-installatie correct is ingesteld na de upgrade. Afhankelijk van de serverconfiguratie kan een herinstallatie van de Anveo Delta Server nodig zijn. (Dit is alleen relevant voor Anveo Legacy-installaties, waarbij de AnveoDelta Server deel uitmaakt van de SQL Server)